Vážení zákazníci,

ve středu 8. 5. 2024 máme z důvodu státního svátku zavřeno.

Objednávky přijaté v tomto termínu budou postupně zpracovány následující pracovní dny.

Děkujeme za pochopení.

Vytiskněte si vlastní svatební oznámení

Teď si představte, že byste si sami doma vytiskli všechny tiskoviny na svatbu! Můžete vše navrhnout ve stylu a barvách svatby a vzájemně sladit, například uvítací tabuli, zasedací pořádek, jmenovky na jídelní stůl, svatební poděkování a mnoho dalšího.

Jste tou šťastnou osobou a letos se oblečete do svatebních šatů či svatebního obleku? Nebo jste těmi, kteří vše řeší za svatebčany a vycházíte jim vstříc se všemi jejich návrhy a nápady. Tak přesně pro vás je bílý toner Ghost to pravé.

     

Jak to funguje?

Společnost Ghost vyvinula bílý toner pro kancelářské laserové tiskárny, jako jsou HP a Canon, které umožňují bílý tisk na barevný papír. Dříve nebylo tak snadné tisknout bílou barvou v domácím prostředí na běžné laserové tiskárně. Je to proto, že laserová tiskárna používá čtyři barvy (CMYK) k vytvoření všech tiskových barev kromě bílé. Bílou barvu tiskárna vytváří bez použití jakékoliv barvy a ponechá prázdná místa, takže se jedná pouze o barvu pozadí bílého papíru. Pokud použijete barevný papír, tento efekt zmizí.

Díky našemu bílému toneru bílému toneru Ghost můžete nyní tisknout bílou barvou na barevný papír i na vaší domácí tiskárně. Je to naprosto jednoduché: vyměňte černý toner za bílý toner Ghost. Vše, co je ve vašem návrhu 100% černé, bude vytištěno jasně bílou barvou.

Jak na to?

Na svatební oznámení a ostatní tiskoviny stačí vymyslet design a vytvořit ho ve 100% černé barvě. Poté tento návrh uložte jako soubor PDF. Vyberte si papír, barevný, duhový, černý nebo průhlednou fólii. A hurá na tisk!

   

Popusťte uzdu své kreativitě nebo hledejte inspiraci na internetu. Elegantní, romantické, moderní, abstraktní, boho nebo vintage. Existuje mnoho stylů a s bílým tonerem Ghost jsou možnosti designu nekonečné. Tvořte své svatební tiskoviny v jedinečném stylu!

Vytvořte si návrh ve vašem oblíbeném programu, vyměňte toner a díky zářivě bílému tisku na barevný papír budete mít originální svatební oznámení vlastní tvorby. Vaše kreativita se nemusí omezovat jen na tisk svatebních oznámení. Máte spoustu dalších možností. Pozvánky, přání, letáky, vizitky, to vše a ještě mnohem více si můžete vytisknout sami v pohodlí domova.

      

Pokud stále váháte, zdali si pořídit bílý toner Ghost, přečtětě si články s tímto tématem a zjistíte jak je perfektní si ho pořídit. S tímto tonerem nemusíte vytvářet jen tiskoviny, skvěle se hodí i na potisk hrnků nebo textilu. Více o této technologii si můžete přečíst zde. A pokud stále váháte nebo máte nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi vše vysvětlíme a poradíme s výběrem.

Hodnocení obchodu
4.8 792 hodnocení
Doporučuje
  • rýchle doručenie
Termolis splnil moje očakávania, som s výrobkom nadmieru spokojná.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Rychlá expedice zboží. Rychlé doručení.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • rychlost dodání
  • ochota
  • výborná komunikace
Nemám co vytknout. Jsem naprosto spokojena
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Rychlé dodání a výborná komunikace a zpětná vazba.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Skvělý servis
Skvělá informovanost a skvělý servis
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • rychlost dodání
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Rychlé jednání...
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Rychlost dodání
  • Kvalita výrobku
  • Skvělá komunikace
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Milí ochotní lidé, super spolupráce. Když nevíte, rádi poradí. Obchod doporučuji.
Ověřený zákazník heureka.cz