Co je Ghost?

Co je Ghost?
Marek Znojil - 18. 2. 2022 , sekce: Laserový tisk na bavlnu

Když se někoho zeptáte, co je Ghost, s největší pravděpodobností vám odpoví, že to je anglický výraz pro slovo duch. A bude mít pravdu. Ale Ghost je také německá společnost. Pojďte zjistit, čím se tato firma zabývá.

Běžně dostupné laserové tiskárny používají černou, žlutou, purpurovou a azurovou barvu. Tiskárna ale nikdy z těchto barev bílou nenamíchá. Tisk bílou sice existuje již nějakou dobu, ale nikdy nebyl dostupný pro běžné tiskárny. Až donedávna.

Průlom nastal v roce 2015, když David M. Kandelhart přišel s řešením bílého tisku pro komerčně dostupné laserové tiskárny. Jelikož se už přes 15 let pohyboval v tiskařském oboru, založil startup s názvem Ghost a umožnil tak snadný a levný bílý tisk pro každého.

Tonery Ghost byly zpočátku dostupné jen pro laserové tiskárny HP. Ale protože společnost HP spolupracuje už od 80. let minulého století s firmou Canon na vývoji tiskových motorů, jsou tonerové kazety kompatibilní s většinou laserových tiskáren Canon. A v současné době nejen s Canon, ale také s tiskárnami značek OKI, Samsung nebo Lexmark.

Proč používat bílý toner? Odpověď je jednoduchá. Abyste vystoupili z řady a oživili svou prezentaci. S bílým tonerem můžete tisknout na černý, modrý, červený nebo přírodní papír. Můžete tak vytvořit jedinečné pozvánky, dopisy, přání nebo vytvořit originální firemní prezentaci. Bílý tisk na barevném podkladu vynikne a uděláte skvělý dojem.

Napadá vás otázka, kam dáte kazetu s bílým tonerem, když tiskárna má pouze čtyři pozice pro tonery? I toto je důmyslně promyšlené. Bílá tonerová kazeta je zaměnitelná s černou. S bílým tonerem v tiskárně budete vše, co je na obrazovce černé, tisknout bíle. Jak jednoduché, že?

Společnost Ghost však neskončila jen u bílých tonerů. Jaké další druhy tonerů nabízí a k čemu se dají použít, si můžete přečíst v našem dalším článku.

Líbil se vám tento článek? Doporučte ho svým přátelům.

Komentáře

95 % zákazníků doporučuje náš obchod

Výhody e-shopu:

  • Rychlost dodání
  • Kvalita výrobku
  • Skvělá komunikace
Ověřený zákazník, před 20 hodinami

Milí ochotní lidé, super spolupráce. Když nevíte, rádi poradí. Obchod doporučuji.

Ověřený zákazník, před 3 dny

Výhody e-shopu:

  • Rychlé vyřízení objednávky
Ověřený zákazník, před 6 dny

Řezací fólie od jednoho metru s rychlým dodáním

Ověřený zákazník, 31. 03. 2024

Proč nakupovat u nás

  • Nabízíme vám široký sortiment vyzkoušených produktů
  • Specializujeme se na reklamní agentury
  • Rozumíme problémům v tomto oboru
  • Všechny stroje máme opravdu skladem
  • Při potížích poskytujeme odbornou podporu
  • Postaráme se o servis i náhradní díly
  • Máme spoustu spotřebního materiálu za super ceny

Další informace

Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0