Jsme vaším startovním bodem v oblasti reklamy

Jsme vaším startovním bodem v oblasti reklamy
Macík Šimková Iveta - 27. 5. 2022 , sekce: O nás

Filozofie naší firmy stojí na třech pilířích – skladové dostupnosti, důvěře a sdílení našeho know-how. Přestože máme delší název, u nás hned víte, na čem jste. Nabízíme jeden z nejširších sortimentů pro výrobu reklamy v České republice. Záleží nám na vaší spokojenosti, a proto se na nás můžete obrátit i pokud jde o servis, náhradní díly či odbornou technickou podporu. Je nám ctí stát u zrodu vašeho podnikání.

„Celé to začalo, když jsem si koupil svůj první plotr,…“
Po středoškolských studiích a vojně, jsem začínal jako řadový dělník u pásu v olomoucké tiskárně. Tiskařinu jsem časem vyměnil za stavebniny a ty pak za své první podnikatelské počiny.

Toužil jsem nosit trika s jedinečnou grafikou, a protože tehdejší sortiment v obchodech nebyl nic pro mě, řekl jsem si, že si grafiku na trička budu vytvářet sám. Potisk byl však pro oslovené firmy oříšek a já nebyl s výsledkem nikdy zcela spokojený. Proto jsem se rozhodl a koupil si z těžce našetřených peněz svůj první malý plotr a lis. Odtud už byl jen krůček k tomu, že jsem v květnu 2007 založil e-shop zaměřený na výrobu originálních triček – Sesijama.cz.

„Přijel jsem k mámě, že potřebuju půjčit čtvrt milionu,…“
Konkurence v potisku triček však už tehdy byla velká, a mně se v hlavě zrodil nápad, proč neprodávat přímo stroje. Začal jsem dovážet první plotry a cítil, že firmu chci rozjet naplno. Proto jsem se vydal do rodného Šumvaldu za mamkou s prosbou, že bych potřeboval půjčit čtvrt milionu. Ty jsem obratem investoval a za čtvrt roku přišlo plno palet strojů a nažehlovacích fólií. Pamatuju si, jak jsem tehdy plně naložený kamion naváděl po okreskách až k nám na statek a stroje pak vyskládal do kuchyně po babičce.

Ze Šumvaldu na skok do Olomouce
Nutně jsem potřeboval prostory, kde bych stroje svým zákazníkům předváděl. Proto jsem si v Olomouci naproti Floře pronajal sklep velikosti 2x3 metry. S dnešním odstupem mi to přijde docela úsměvné, když jsme se s klienty tísnili na tak malém prostoru. V současnosti už problém s místem řešit nemusím, protože firma přesídlila do velkého areálu v malebném Plumlově.


Radek Zatloukal,
majitel společnosti ReklamniTechnologie.cz


HISTORIE FIRMY

  • 2007 – Na úplném počátku se jmenujeme Sesijama.cz - prodáváme originální trička s potiskem, stroje a nažehlovací fólie.

  • 2014 – Stává se z nás ReklamniTechnologie.cz - společnost s ručením omezeným. Přesidlujeme z Olomouce do Plumlova. Rozrůstáme se o dva zaměstnance – technika a administrátora a řešíme novou podobu e-shopu.

  • 2015 – Jednáme s renomovanými výrobci a rozšiřujeme své portfolio o inkoustové tiskárny a produkty na sublimaci.

  • 2018 – Rosteme. Potřebujeme expandovat do větších prostor. Proto přesidlujeme do většího areálu v ulici Lesnická. Nově vzniká IT oddělení a nabíráme další zaměstnance. Uzpůsobujeme nové prostory pro expediční oddělení, bouráme příčky a stavíme novou rampu pro expedici.

  • 2020 – Covid úřaduje a hýbe celosvětovou ekonomikou. Ani nám se nevyhýbá rapidní propad v tržbách. Jdeme dolů o více jak 50 procent. Zaměstnance si však držíme zuby nehty a nepropouštíme.

  • 2021 – Lámeme rekordy v obratu a objednávkách – zatím náš nejúspěšnější rok. Potřebujeme ruce navíc, a tak přijímáme další zaměstnance pro expedici a novou divizi výroby. 
  • 2023 – Naše srdce bijí pro firmu a naše zákazníky. Aktuálně je nás jedenáct a máme plno vizí. V létě chceme převést současný e-shop na modernější verzi, která bude uživatelsky více „easy“. A ani výroba nezůstává pozadu. Oblíbené produkty s potiskem si můžete nově objednávat na našem dceřinném e-shopu Amaly.cz

Jsme tu pro vás firmy i koncové zákazníky. Přesvědčte se sami

  • Naše know-how zdarma pro vás
    Své know-how si nenecháváme pro sebe, protože z vlastní zkušenosti víme, jak jsou začátky těžké. V rozsáhlé sekci Technická podpora najdete řadu odborných článků, manuálů, rad a tipů, jak na stroje a technologie. 

  • Vše na jednom místě
    Ať už hledáte ideální tiskárnu, plotr nebo termolis pro vaši firmu a podnikání, vše na jednom místě najdete hravě a snadno právě u nás. Sestavili jsme pro vás startovací sady, které usnadní práci v orientaci, co vše dokoupit k danému stroji, nebo vybírejte z jednotlivých sekcí na našem e-shopu.
  • Sháním výrobu za dobrou cenu
    Nestíháte s vlastní výrobou a potřebujete rychle vyrobit pro své klienty reklamní předměty? Nebojte se na nás obrátit. Vybírat z mnoha reklamních produktů s potiskem můžete na našem dceřiném e-shopu 
  • Jak si stojíme v recenzích klientů?
    Důvěřuj, ale prověřuj. Chápeme, že si nás rádi prověříte. Usnadníme vám hledání. Recenze na naši firmu najdete ZDE 
  • Máte další otázky?
    Dočetli jste až sem a máte další otázky? Žádný problém. Jsme tu pro vás. Kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem.

Líbil se vám tento článek? Doporučte ho svým přátelům.

Komentáře

97 % zákazníků doporučuje náš obchod

Výhody e-shopu:

  • Pěkné zboží
Ověřený zákazník, včera

Výhody e-shopu:

  • Rychlost
  • Cena
Ověřený zákazník, před 4 dny

Zkušenost jen ta nejlepší .Výborná komunikace a včasné dodací lhůty .

Ověřený zákazník, před 4 dny

Jsem s obchodem velmi spokojená.

Ověřený zákazník, před 6 dny

Proč nakupovat u nás

  • Nabízíme vám široký sortiment vyzkoušených produktů
  • Specializujeme se na reklamní agentury
  • Rozumíme problémům v tomto oboru
  • Všechny stroje máme opravdu skladem
  • Při potížích poskytujeme odbornou podporu
  • Postaráme se o servis i náhradní díly
  • Máme spoustu spotřebního materiálu za super ceny

Další informace

Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0