Vážení zákazníci,

ve středu 1. 5. a 8. 5. 2024 máme z důvodu státního svátku zavřeno.

Objednávky přijaté v tomto termínu budou postupně zpracovány následující pracovní dny.

Děkujeme za pochopení.

CO2 Laserové gravírky

Pět tipů jak připravit prostor pro gravírovací stroj

V následujícím článku se dozvíte vše zásadní, co byste měli udělat pro zajištění bezpečnosti a správného chodu svého gravírovacího stroje.

Nebezpečné materiály při práci v CO2 laseru

Existuje široká škála materiálů, které v CO2 laserové gravírce nelze zpracovávat (například kovy). Některé z materiálů jsou pro člověka nebo zařízení samotné velmi nebezpečné (například PVC a vinyl). Je proto nezbytně nutné, abyste si před pokusem řezat materiály, o kterých si nejste jisti, pročetli informační tabulku. Například polykarbonát / Lexan vytváří plameny a smrtící plynný chlor, který rychle způsobí korozi a je velmi nebezpečný pro zdraví lidí v okolí. Naopak Akryl je jedním z nejlepších materiálů použitelných do CO2 laserové gravírky.

Bezpečné materiály při práci v CO2 laseru

Seznam bezpečných materiálů, které lze použít v CO2 laserové gravírce. S tímto jednoduchým seznamem se vám bude snadněji volit materiál pro vaše výrobky.

Skutečný výkon CO 2 laserové trubice

Laserové trubice mají označení výkonu dle maximální hranice, které jsou schopny dosáhnout. Například: CO2 laserová trubice - 40 Wattů je schopna dosáhnout špičkového výkonu 40 Wattů. CO2 laserová trubice - 120 Wattů je schopna dosáhnout špičkového výkonu 120 Wattů, a tak podobně.

Gravírování do plastu

Laser-cut plasty mají mnohostranné použití. Umělci a odborníci využívají naše laserové systémy pro řezání a gravírování široké škály plastů. Akryl je jedním z nejčastěji používaných materiálů v laserovém řezání a gravírování, vytváření prototypů, šperků a výrobu štítků ke značení.

Gravírování do kamene

Pyramidy, Stonehenge, Karlův most - to vše je vytvořeno z kamene. Žádný z nich nebyl popsán laserem. Ale to neznamená, že by nemohl být! Naše lasery jsou také ideální pro rytí památečních desek, náhrobních kamenů, či ozdobné břidlice. Vytváří úžasné výsledky na mnoha přírodních kamenech, včetně mramoru, žuly, achátu a dalších kamenů.

Gravírování do dřeva

Přesnost a detaily jsou důležité pro všechny materiály, včetně dřeva. Pokud jde o řezání a gravírování, naše lasery jsou určeny pro průmyslové i umělecké použití. Ať už jste výrobcem miniaturních příslušenství z baltské břízy, nebo řemeslník pracující s různými druhy dřeva, můžete se spolehnout na laserové systémy, které do dřeva snadno a rychle gravírují loga, texty nebo vyříznou požadované tvary.

Gravírování do skla

Hledáte skvělé dárky v podobě blízké pískovanému sklu? Naše lasery mohou být ideální pro gravírování loga, textu, dokonce i obrázku na sklo a křišťál. Když paprsek ovlivňuje povrch skla, teplo vytváří mikro-exploze, což vede k nádhernému ledovému efektu, který je velice podobný právě pískovanému sklu. S našimi gravírkami vytvoříte nezapomenutelné ornamenty na sklo, skleněné talíře, trofeje a podobné ploché skleněné předměty.

Gravírování do gumy

Výroba razítkového štočku je velmi užitečná pro podniky a domácí řemesla. Na CO2 laserové gravírce je opravdu snadné vyrobit štočky pro razítka. Naše lasery mohou gravírovat gumu, vyrobit známky s logem, textem a dokonce zvládnou i obrazy. Tento proces je velmi jednoduchý, zábavný a hlavně snadný.

Gravírování do tkaniny

Jedním z nejobtížnějších úkolů v oděvnictví je vyřezávání vzorů. CO2 laserová gravírka může ušetřit doslova měsíce času. Naše lasery mohou gravírovat či řezat tkaniny a organické látky k vytvoření jedinečného vzoru, loga, textu a obrazce na bavlnu, syntetické tkaniny, textilie z přírodních vláken, vlny a kůže.

1 2
Hodnocení obchodu
4.8 790 hodnocení
Doporučuje
  • rychlost dodání
  • ochota
  • výborná komunikace
Nemám co vytknout. Jsem naprosto spokojena
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Rychlé dodání a výborná komunikace a zpětná vazba.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Skvělý servis
Skvělá informovanost a skvělý servis
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • rychlost dodání
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Rychlé jednání...
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Rychlost dodání
  • Kvalita výrobku
  • Skvělá komunikace
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Milí ochotní lidé, super spolupráce. Když nevíte, rádi poradí. Obchod doporučuji.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Rychlé vyřízení objednávky
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • můžu objednat zboží které není skladem
  • téměř žádná komunikace
  • dodržení termínu dodání - nedodání
Tentokráte nespokojen, objednané a zaplacené zboží, sice bylo deklarováno s dodáním 4 - 6 týdnů , ale žádná komunikace a zboží ....? a termín vypršel.
Ověřený zákazník heureka.cz