Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stiskem tlačítka "Dokončit registraci", nebo odesláním objednávky, dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo na přístup k údajům a náleží Vám ochrana práv v rozsahu stanoveném zákonem. Tento souhlas můžete kdykoli písemně odvolat.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

U úřadu na ochranu osobních údajů si můžete ověřit naši registraci (registrační číslo: 00056997).

98 % zákazníků doporučuje náš obchod

Velmi rychlá reakce obchodu, rychlé doručení, jsem spokojená

Marie, před 4 dny

Velmi ocenujem profesionalitu, ochotu a promtnost. maximalna spokojnost!

Tatiana, před 6 dny

Maximální spokojenost - ceny, doba dodání, příp. rada o používání

Hedvika, 02. 04. 2018

Dobrá komunikace při poptávce zboží, nebyl problém odpovědi na mé dotazy. obrovský balík opravdu robustně zabalen. Obchod si dal ještě tu péči, že zboží rozbalil a konstrukci popsal pro složení. bylo to jednoduché seskládat. Děkuji a příště zas. stroj maká super

Ověřený zákazník, 30. 03. 2018

Proč nakupovat u nás

  • Nabízíme vám široký sortiment vyzkoušených produktů
  • Specializujeme se na reklamní agentury
  • Rozumíme problémům v tomto oboru
  • Všechny stroje máme opravdu skladem
  • Při potížích poskytujeme odbornou podporu
  • Postaráme se o servis i náhradní díly
  • Máme spoustu spotřebního materiálu za super ceny

Zde nás najdete - mapa

ReklamniTechnologie.cz s.r.o.
Plumlov 165
798 03 Plumlov
Kontakt
Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0