Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Dovolujeme si Vás níže informovat o zpracování Vašich osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s právními předpisy týkajícími se ochrany osobních
údajů. Totéž platí i pro naše zaměstnance, uchazeče o zaměstnání a jiné osoby, které s námi
spolupracují. Jedná se zejména o nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne
27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu
těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, účinném od 25.5.2018 (dále „nařízení“) a dále zákon č.
101/2000 Sb., o zpracování osobních údajů, v aktuálním znění.


Tato informace se netýká osobních údajů právnických osob včetně názvu, právní formy a kontaktních
údajů právnické osoby.


Ve všeobecných obchodních podmínkách, umístěných na našich internetových stránkách, naleznete
informace o způsobu, rozsahu, účelu, právním základu, době zpracování Vašich osobních údajů
a s tím souvisejících právech a jejich ochraně podle čl. 13 až 22 nařízení.

99 % zákazníků doporučuje náš obchod

Ve všem dávám jedničku podtrženou s hvězdičkou.

Ověřený zákazník, před 2 dny

Výhody e-shopu:

  • Zatím vše skladem
  • Reakce obratem
Ověřený zákazník, před 4 dny

Rychlá objednávka, proforma, rychlé doručení.

Ověřený zákazník, před 5 dny

Vše proběhlo hladce, rychle a nedošlo k žádné komplikaci od kompletní informace k uzavření obchodu.

Ověřený zákazník, 29. 11. 2018

Proč nakupovat u nás

  • Nabízíme vám široký sortiment vyzkoušených produktů
  • Specializujeme se na reklamní agentury
  • Rozumíme problémům v tomto oboru
  • Všechny stroje máme opravdu skladem
  • Při potížích poskytujeme odbornou podporu
  • Postaráme se o servis i náhradní díly
  • Máme spoustu spotřebního materiálu za super ceny
Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0