Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stiskem tlačítka "Dokončit registraci", nebo odesláním objednávky, dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo na přístup k údajům a náleží Vám ochrana práv v rozsahu stanoveném zákonem. Tento souhlas můžete kdykoli písemně odvolat.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

U úřadu na ochranu osobních údajů si můžete ověřit naši registraci (registrační číslo: 00056997).

100 % zákazníků doporučuje náš obchod

Objednávala jsem zatím jen jednou a jen "maličkost", netroufnu si tudíž ještě psát výhody a nevýhody.

Ověřený zákazník, před 5 dny

100%

Ověřený zákazník, před 6 dny

Trochu potíže s preferovaným dopravcem GEIS, ale to je lokální záležitost.

Ověřený zákazník, 10. 06. 2018

Doporučuji

Ověřený zákazník, 09. 06. 2018

Proč nakupovat u nás

  • Nabízíme vám široký sortiment vyzkoušených produktů
  • Specializujeme se na reklamní agentury
  • Rozumíme problémům v tomto oboru
  • Všechny stroje máme opravdu skladem
  • Při potížích poskytujeme odbornou podporu
  • Postaráme se o servis i náhradní díly
  • Máme spoustu spotřebního materiálu za super ceny

Zde nás najdete - mapa

ReklamniTechnologie.cz s.r.o.
Lesnická 463
798 03 Plumlov
Kontakt
Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0