Vážení zákazníci,

ve středu 1. 5. a 8. 5. 2024 máme z důvodu státního svátku zavřeno.

Objednávky přijaté v tomto termínu budou postupně zpracovány následující pracovní dny.

Děkujeme za pochopení.

TONER GHOST WHITE – Ekonomicky výhodná volba pro bílý tisk

Bílý tisk pro každého

Konečně je tu ekonomicky výhodná volba pro bílý tisk. A je přitom zcela jedno, zda jde o letáky, pozvánky, dárkové balicí papíry či o plakáty – použitím toneru Ghost White můžete potisknout jak barevný, tak i černý papír. Pomocí příslušenství pro přenos toneru je kromě toho možné dostat bílé potisky na jiné různé druhy podkladů, jako je například textil. To nejlepší na tom: Ghost je zcela normální tiskárna. To znamená, že s ní můžete provádět i běžné barevné nebo černé potisky, a že kartuši musíte vyměnit pouze pro možnost bílého tisku.

Ideální pro malé náklady

Tisknete bílým tonerem na barevný, černý nebo také na průhledný papír či na fólii pro přenos toneru. Můžete přitom používat všechna média vhodná pro laserové tiskárny. Tisky provedené s použitím toneru Ghost White mají skvělou kvalitu a jsou neuvěřitelně haptické. Díky tomu je vůbec poprvé možné si za příznivou cenu a s precizností vyrobit bílé tiskoviny svépomocí. Pomocí tiskárny Ghost lze samozřejmě tisknout i barevně.

LASER-DARK (NO-CUT) A-FOIL (PRO VÍCEBAREVNÉ DESIGNY)

U fólie pro přenos toneru Laser-Dark (No-Cut) se jedná o dvouarchový systém, pomocí něhož můžete bílé a barevné výtvory na laserové tiskárně přenášet na různé materiály. Tento systém propůjčí vašim motivům pozoruhodně brilantní barvy a zajistí nejlepší výsledky při praní. To vše bez otravného vyřezávání na řezacím plotru a separování přebytečného materiálu! Poté co jste vytiskli svůj požadovaný motiv na průhlednou fólii A, přitlačte ji na papír B. Po oddělení obou médií máte díky papíru B pokrytí bílou barvou na obrázku, což zajišťuje nejen krycí sílu na tmavých textiliích, nýbrž přispívá i k jejich odolnosti proti seprání. Motiv je kompletně zbaven přebytečného materiálu a připraven k přenesení.

  • Specialitou u tohoto systému je, že na textil nepřenášíte pozadí. Tisk se přenese jen na těch místech, na kterých je toner. Docílíte tak velmi dobré haptiky s vlastnostmi podobnými sítotisku, jen mnohem rychleji a efektivněji.

FLEX-SOFT (NO-CUT) A-FOIL (PRO JEDNOBAREVNÉ DESIGNY)

  • U fólie Flex Soft (No-Cut) se jedná o obarvenou fólii pro přenos toneru, která umožňuje potisk různými barvami. Tisknete černě a dosáhnete bílé, metalické nebo neonové barvy bez nutnosti vyřezávat na řezacím plotru a separovat přebytečný materiál. 

  • Při použití tohoto dvouarchového systému můžete rychle a cenově výhodně využít všechny vlastnosti etablované technologie Flex. Proveďte prostě zrcadlově obrácený tisk na barevnou fólii A a přitlačte ji na krycí papír B. Oddělte pak od sebe oba archy, dokud jsou ještě horké.

  • Nyní máte díky papíru B více pokrytí bílou barvou na obrázku, což zvyšuje nejen krycí sílu přenosu na tmavé textilie, nýbrž to také přispívá k jejich odolnosti proti seprání. Motiv je kompletně zbaven přebytečného materiálu a připraven k přenesení. Specialitou u tohoto systému je, že na textil nepřenášíte pozadí. Tisk se přenese jen na těch místech, na kterých je toner. Docílíte tak velmi dobré haptiky s vlastnostmi podobnými sítotisku, jen mnohem rychleji a efektivněji.
Hodnocení obchodu
4.8 786 hodnocení
Doporučuje
Rychlé jednání...
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Rychlost dodání
  • Kvalita výrobku
  • Skvělá komunikace
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Milí ochotní lidé, super spolupráce. Když nevíte, rádi poradí. Obchod doporučuji.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Rychlé vyřízení objednávky
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • můžu objednat zboží které není skladem
  • téměř žádná komunikace
  • dodržení termínu dodání - nedodání
Tentokráte nespokojen, objednané a zaplacené zboží, sice bylo deklarováno s dodáním 4 - 6 týdnů , ale žádná komunikace a zboží ....? a termín vypršel.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Rychlost dodání
  • Výhodné ceny
Řezací fólie od jednoho metru s rychlým dodáním
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • rychlost dodání
  • skvělá technická podpora
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Rychlost
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Vše OK
Ověřený zákazník heureka.cz