Sublimační tiskárna Epson L382 A4 City Ink FotoRite

Epson WorkForce L382 je nejvýhodnější tiskárna v poměru cena / výkon, je tak ideální pro ty, kteří začínají se sublimačním tiskem. Tato sublimační tiskárna tiskne vysoce kvalitní obrázky a je perfektní pro ty, kteří tisknou v malém množství.
čtěte více

Mrzí nás to, ale produkt Sublimační tiskárna Epson L382 A4 City Ink FotoRite se již neprodává.

V zimních měsících může být odeslání tiskárny pozdrženo kvůli nepříznivým povětrnostním podmínkám. Z důvodů teplot pohybujících se pod bodem mrazu, může dojít k poškození tiskárny.

Epson L382 je nejvýhodnější tiskárna v poměru cena / výkon, je tak ideální pro ty, kteří začínají se sublimačním tiskem. Tato sublimační tiskárna tiskne vysoce kvalitní obrázky a je perfektní pro ty, kteří tisknou v malém množství.

Systém průběžného doplňování inkoustu, který je součástí této sady, vám umožní kupovat inkoust ve velkých lahvích, čímž jsou náklady na jeden hrnek podstatně nižší. Tento systém je vybaven čipy pro automatické resetování, můžete jej tak opakovaně používat, aniž byste museli kupovat další.

Kompatibilní operační systémy: Mac OS 10.10.x, Mac OS 10.7.x, Mac OS 10.8.x, Mac OS 10.9.x, Mac OS X 10.6.8 nebo novější, Windows 10, Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 (32/64bitová verze), Windows 8.1, Windows 8.1 x64 Edition, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows XP, Windows XP x64, Verze Windows XP Professional x64.

Inkousty

Sublimační inkousty dodávané s touto tiskárnou jsou vyrobeny v Evropě a produkují obrázky v perfektní kvalitě na všechny materiály, od triček přes hrnky až po kryty na telefony. Otestovali jsme řadu různých inkoustů z Číny, Koreje, Ameriky a Evropy předtím, než jsme se rozhodli pro tento inkoust. Zjistili jsme, že je nejkvalitnější a má vždy perfektní konzistenci.

Sublimační papír

Sublimační papír v této sadě byl speciálně vybrán pro tisk našimi sublimačními inkousty. Vhodný sublimační papír pro inkousty, které používáte, je velmi důležitý u sublimačního tisku. Zjistili jsme, že tento papír je neustále o krok napřed před ostatními papíry jak ve stálosti barev, tak v množství přeneseného inkoustu.

ICC profily:

ICC profil udává počítači informaci, které barvy je vaše tiskárna schopna produkovat a jak je produkovat. Zajišťuje nejbližší shodu mezí tím, co je zobrazeno na obrazovce a finálním produktem. Všechny tiskárny jsou dodávány se zabudovanými ICC profily, které jsou vhodné pro tisk originálními inkousty na fotopapír. Pro sublimační tisk však budete potřebovat jiný profil.

Pro tuto tiskárnu jsme vytvořili ICC profily za použití nejrůznějších papírů. Máme tak kompletní návody na instalaci a používání profilů, jak pro počítače s operačním systémem Windows tak Mac. Na počítačích s operačním systémem Windows jsou ICC profily aplikovány pomocí programu, který používáte pro úpravu obrázků (Photoshop, CorelDRAW atd.).

Podpora:

Nabízíme plnou podporu pro všechny naše zákazníky. Máme mnoho zkušeností v oblasti sublimačního tisku, pokud máte tedy jakýkoliv problém, zřejmě jsme se s ním už setkali a budeme vám schopni pomoci. Pokud potřebujete jakoukoliv radu ohledně sublimačního tisku nebo si nejste s něčím jisti, neváhejte nás kontaktovat.

Obsah balení:

  • tiskárna Epson L382,
  • 400 ml sublimačního inkoustu (100 ml od každé barvy),
  • 100 listů sublimačního papíru A4,
  • termopáska,
  • ICC profily a pokyny k nastavení,
  • Short Vapor sublimační ponožky Sublisock – B – sublimace termotransfer.

Moje sublimační tiskárna

Tiskárna je naplněna sublimačními inkousty a připravena k práci.

Pravidelným používáním tiskárny a její údržbou, prodlužujete životnost tiskové hlavy. Pravidelně provádějte čištění tiskové hlavy, aby nedošlo k zaschnutí inkoustu v tiskové hlavě.

V případě použití sublimačních inkoustů se na tiskárnu nevztahuje záruční doba.

Po doručení je nutné s tiskárnou ihned začít pracovat.

Velice kvalitní sublimační ponožky značky Vapor zdarma – viz obsah sady

Informace o produktu

Sublimační tiskárna Epson L382 A4 City Ink FotoRite

Sublimační tiskárna Epson L382 A4 City Ink FotoRite

6 490 Kč

Specifikace produktu

Objednací číslo SMAZANO:4557
Hmotnost 1 kg
Záruka 1 den
Formát tisku A4
Náklady na tisk A4 1 Kč / strana A4
Značka Epson
Výrobce Epson

Štítky

Články

97 % zákazníků doporučuje náš obchod

Výhody e-shopu:

  • Rychlost
Ověřený zákazník, před 2 dny

Výhody e-shopu:

  • Vše OK
Ověřený zákazník, 19. 03. 2024

Výhody e-shopu:

  • Pěkné zboží
Ověřený zákazník, 17. 03. 2024

Výhody e-shopu:

  • Rychlost
  • Cena
Ověřený zákazník, 15. 03. 2024

Proč nakupovat u nás

  • Nabízíme vám široký sortiment vyzkoušených produktů
  • Specializujeme se na reklamní agentury
  • Rozumíme problémům v tomto oboru
  • Všechny stroje máme opravdu skladem
  • Při potížích poskytujeme odbornou podporu
  • Postaráme se o servis i náhradní díly
  • Máme spoustu spotřebního materiálu za super ceny

Další informace

Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0