Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Dovolujeme si Vás níže informovat o zpracování Vašich osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s právními předpisy týkajícími se ochrany osobních
údajů. Totéž platí i pro naše zaměstnance, uchazeče o zaměstnání a jiné osoby, které s námi
spolupracují. Jedná se zejména o nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne
27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu
těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, účinném od 25.5.2018 (dále „nařízení“) a dále zákon č.
101/2000 Sb., o zpracování osobních údajů, v aktuálním znění.


Tato informace se netýká osobních údajů právnických osob včetně názvu, právní formy a kontaktních
údajů právnické osoby.


Ve všeobecných obchodních podmínkách, umístěných na našich internetových stránkách, naleznete
informace o způsobu, rozsahu, účelu, právním základu, době zpracování Vašich osobních údajů
a s tím souvisejících právech a jejich ochraně podle čl. 13 až 22 nařízení.

97 % zákazníků doporučuje náš obchod

Výhody e-shopu:

  • Skvělá komunikace a rychlost
Ověřený zákazník, 29. 09. 2021

S Reklamními technologiemi jsme nikdy neměli problém. Vždy byli maximálně vstřícní, ochotní, rychlí. Občas jsme pobavení v jakých krabičkách nám zboží dorazí :) Například naposled jsem se kolegy musela zeptat, proč si objednal boty, dokud jsme krabici neotevřeli a nedošlo nám, že je to naše objednávka z Reklamních technologií :D Samozřejmě je nám jedno, zda zboží dorazí v krabici od bot, nebo v něčem jiném, hlavní je, že dorazí :) Občas když není něco zrovna na skladě a dorazí to po částech, tak si říkáme, že bychom měli napsat, aby to když tak poslali třeba až si budeme zase něco objednávat, aby se kupříkladu nepřevážel zbytečně jeden kus oblečení. Každopádně tento obchod můžeme jen doporučit :)

Ověřený zákazník, 26. 09. 2021

Vždy dodane, bezpečné zabalené. Som veľmi spokojná.

Ověřený zákazník, 22. 09. 2021

Výhody e-shopu:

  • Ochota, vstřícnost
  • Bleskové dodání
Ověřený zákazník, 22. 09. 2021

Proč nakupovat u nás

  • Nabízíme vám široký sortiment vyzkoušených produktů
  • Specializujeme se na reklamní agentury
  • Rozumíme problémům v tomto oboru
  • Všechny stroje máme opravdu skladem
  • Při potížích poskytujeme odbornou podporu
  • Postaráme se o servis i náhradní díly
  • Máme spoustu spotřebního materiálu za super ceny
Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0