Instalace a nastavení řezacího programu DrawCut

Program DrawCut je dodáván ve dvou verzích. DrawCut Lite pro plotry Secabo řada C a S s manuální optikou a DrawCut Pro pro plotry s automatickým zaměřením Secabo řada T.

Po zakoupení programu obdržíte brožuru s licencí programu. Tato licence je určena pro jeden počítač a je možné ji pětkrát přenést na jiný počítač.

Verzi programu DrawCut LITE stáhnete zde.

Verzi programu DrawCut PRO stáhnete zde.

Podporovaný je pouze operační systém Windows XP, Vista, Windows 7 (32/64 bit), Windows 8, 8.1 (32/64 bit) a Windows 10 (32/64 bit).

Instalaci si stáhněte do Vašeho počítače. Po stažení spusťte instalační soubor. Zvolte instalaci v anglickém jazyce. Instalace Vás bude dále navádět. Potvrďte licenční ujednání a pokračujte dál. V průběhu Vás instalace požádá o zadání licenčního kódu. Licenci zadejte a dokončete instalaci.

Spusťte program DrawCut. Po spuštění se Vám zobrazí úvodní obrazovka. V záložce Document zvolte New Document a vstupte do hlavní strany programu. Dále jsou možnosti otevřít již vytvořený dokument nebo přednastavené šablony. Záložka Settings Vám umožní nastavení plochy a programu. Záložka Licence Vám nabídne náhled na stav licence. Záložka Support Vám poskytne technickou programu.

Nastavení plotru:

Na hlavní stránce klikněte na ikonu Vinyl Spooler. Obrázek plotru.

Otevře se nabídka s nastavením. Zde zvolte záložku Connection.

Klikněte na položku ADD pro přidání Vaše stroje.

Vyberte z nabídky Váš plotr a pokračujte na tlačítkem install.

Vyberte typ portu a nastavte cestu k portu.

Pro verzi Secabo C III nastavte dle obrázku.

Stejný způsobem musí být nastavený i port ve Správci zařízení v položce Porty COM a LPT. Toto se týká pouze Secaba C III.

Kliknutím na tlačítko Done ukončíte nastavení Vašeho plotru. Okno s nastavením se ukončí a Vy se vrátíte zpět na hlavní stranu programu. Zde již pracujete dle libosti. Prostředí je velmi podobné programu ColerDraw a práce s ním je jednoduchá.

Vytvořte na hlavní stránce požadovanou grafiku.

Klikněte na ikonku nože a odešlete práci plotru. Zobrazí se Vám okno s nastavením. Zde je možné použit rotaci, zrcadlení a podobně. Kliknutím na tlačítko Cut Now plotr vykoná práci.

Přejeme Vám úspěšnou práci s programem DrawCut. Také se můžete podívat na propagační video programu DrawCut. Nebo si prohlédněte stránku youtube DrawCutu s videonávody a lekcemi k programu.

Hodnocení obchodu
4.8 796 hodnocení
Doporučuje
  • rychlé dodání
  • dobrá cena
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • rychlost dodávky
  • kvalita zboží
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Ochota
  • Super komunikace
Objednávka byla rychle vyřízena. Potřeboval jsem navíc vypomoci a vytisknout nějaké grafiky kvůli poruše vlastní tiskárny a vše proběhlo na jedničku. Paní Šimková je velmi milá a ochotná. Za velmi dobrou cenu se mi dostalo pomoci, kterou jsem právě potřeboval. Maximální spokojenost.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Při zadání přepravy neoznačil možnost platby kartou, na avizu od shopu byla uvedena. Zkomplikovalo to převzetí od přepravní služyb
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • rýchle doručenie
Termolis splnil moje očakávania, som s výrobkom nadmieru spokojná.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Rychlá expedice zboží. Rychlé doručení.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • rychlost dodání
  • ochota
  • výborná komunikace
Nemám co vytknout. Jsem naprosto spokojena
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Rychlé dodání a výborná komunikace a zpětná vazba.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Skvělý servis
Skvělá informovanost a skvělý servis
Ověřený zákazník heureka.cz