Rozloučení se s Ricoh a PowerDriver

Rozloučení se s Ricoh a PowerDriver
Jan Krupa - 31. 1. 2018 , sekce: Tiskárny Epson a Ricoh - inkousty FotoRite (CityInk)

Rok 2018 znamenal pro sublimační svět spoustu změn. Všechny nasvědčují lepším zítřkům pro Vaše podnikání. O změnách se dočtete v následujícím článku.

Společnot Ricoh ukončila výrobu modelů SG3110DN a SG7100DN

Prodej modelů SG400 a SG800 zcela předběhl prodej modelů 3110 a 7100, a to díky lepší výtěžnosti inkoustu, vyššímu rozlišení, dvojnásobné propustnosti a mnohem širší barevné škále, které tyto tiskárny dodávají, nemluvě o veškeré přidané hodnotě, kterou získáte u produktů CreativeStudio, Virtuoso Print Manager a podpory Sawgrass.

V důsledku toho společnost Ricoh ukončila ve Spojených státech v roce 2016 prodej a výrobu modelů 3110 a 7100. Tyto tiskárny získaly za posledních sedm či osm let obrovskou popularitu díky sublimaci prostřednictvím stolních počítačů, zejména díky kvalitě tisku a efektivnosti výroby. Když se společnost Ricoh spojila se společností Sawgrass, aby vytvořila tiskárny Virtuoso SG400 a SG800 – novou generaci těchto odzkoušených modelů – bylo jasné, že vznikl nový standard pro sublimační tisk.

Druhá změna spočívá v tom, že Sawgrass ruší PowerDriver a MacProfile. Od 1. ledna 2018 již tento software není možné stáhnout z webových stránek společnosti Sawgrass. Je to proto, že Virtuoso Print Manager (VPM) poskytuje to, co přináší PowerDriver i MacProfile zvlášť, avšak v jednom programu a s lepšími výsledky. Vzhledem k tomu, že brzy bude obtížné, ba až nemožné zakoupit Ricoh, budou rovněž zbytečné pro další produkci k novým tiskárnám.

Víme, že PowerDriver má spoustu věrných zákazníků, což skutečně dokazuje hodnotu tohoto programu. Avšak Virtuoso Print Manger posune vše, co je na PowerDriveru skvělé, na další úroveň. A my jsme přesvědčeni, že fanoušky se brzy stanou všichni.

Jak postupovat dál?

Pokud jste v současné době uživatelem Ricoh, budete si moci i nadále od svého preferovaného prodejce zakoupit inkousty SubliJet-R, k čemuž je Vám k dispozici podpora od společnosti Sawgrass. Pokud si zakoupíte nový Ricoh, obraťte se na podporu společnosti Sawgrass, která vám pomůže s nastavením.

Pokud máte v současné době tiskárnu Virtuoso a pro správu barev a tisku používáte PowerDriver, stáhněte a nainstalujte si Správce tisku Virtuoso (Virtuoso Print Manager (VPM)). Poté postupujte dle pokynů pro konfiguraci preferovaného grafického softwaru, který je k dispozici na stránce Getting Started (Začínáme), ze které si software stáhnete. Technická podpora společnosti Sawgrass Vám také může s instalací a používáním Správce tisku Virtuoso pomoci.

Konec výroby tiskáren Ricoh a PowerDriver se stal milníkem pro sublimační průmysl. Systémy dekorace výrobků Virtuoso HD (Virtuoso HD Product Decorating Systems) nám přináší budoucnost, a to se zaručeným ziskem.

 

Líbil se vám tento článek? Doporučte ho svým přátelům.

Komentáře

97 % zákazníků doporučuje náš obchod

Výhody e-shopu:

  • Pěkné zboží
Ověřený zákazník, před 2 dny

Výhody e-shopu:

  • Rychlost
  • Cena
Ověřený zákazník, před 4 dny

Zkušenost jen ta nejlepší .Výborná komunikace a včasné dodací lhůty .

Ověřený zákazník, před 4 dny

Jsem s obchodem velmi spokojená.

Ověřený zákazník, před 6 dny

Proč nakupovat u nás

  • Nabízíme vám široký sortiment vyzkoušených produktů
  • Specializujeme se na reklamní agentury
  • Rozumíme problémům v tomto oboru
  • Všechny stroje máme opravdu skladem
  • Při potížích poskytujeme odbornou podporu
  • Postaráme se o servis i náhradní díly
  • Máme spoustu spotřebního materiálu za super ceny

Další informace

Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0