Sublimační tisk

Orientační hodnoty pro sublimační materiály

ReklamniTechnologie.cz - 17. 10. 2023
Sublimační potisk se v posledních letech těší velké oblibě nejen pro svou stálost, ale i zářivé barvy. Proniknout do tajů této technologie však vyžaduje praxi a trpělivost. Abychom vám usnadnili start, připravili jsme pro Vás seznam s ideálními hodnotami pro precizní přenos sublimace na vybrané materiály.

Co je to sublimace a sublimační tisk?

Marek Znojil - 11. 1. 2023
Sublimační tisk je proces přenosového tisku, při kterém se barvivo (sublimační inkoust) nejprve natiskne na přenosové médium (přenosový papír) a to se poté dostane do kontaktu s potiskovaným substrátem (předmětem).

FAQ - nejčastější dotazy ohledně sublimačních tiskáren

Iveta Macík Šimková - 24. 10. 2022
Uvažujete o koupi sublimační tiskárny, ale kladete si spoustu zásadních otázek ohledně životnosti stroje, jeho kvality, výdrže či nákladů na vytištěnou stránku? Odpovědi najdete zde.

Jak nastavit automatické čištění pro tiskárny Epson

Marek Znojil - 7. 3. 2022
Trik spočívá v zachycení dat odeslaných do tiskárny za účelem vyčištění tiskové hlavy a uchování souboru, který můžete použít libovolným způsobem.

Sublimujte hrnky na jedničku

Marek Znojil - 9. 2. 2022
Stát se profíkem v oblasti sublimace vyžaduje čas a praxi. Často jen díky prvotním nezdarům a komplikacím s výrobou přichází následně očekávaný progres a takzvané know-how. Prostě a jednoduše, získáte časem ten správný recept a sublimaci dostanete pod kůži.

Smršťovací fólie a jak na ně

Marek Znojil - 28. 1. 2022
Tento typ fólií lze využít všude tam, kde si již neporadí klasická silikonová či topná objímka. Celopotisk hrnků, termosek, magických hrnků tolik náchylných na poškrábání v objímce nebo atypických rozměrů sklenic už nebude jen vaším snem, ale s pomocí těchto fólií se stane realitou.

Bílý sublimační tisk

Soukupová Lenka - 10. 1. 2022
Mnoho výrobců oděvů po celém světě si jistě nesčetněkrát položilo otázku: „Mohu použít sublimaci na tmavý textil?” V následujícím článku Vám představíme tuto technologii a také to, co je dnes možné pomocí sublimace potisknout.

Jak funguje magický hrnek?

Soukupová Lenka - 10. 12. 2020
Magický hrnek je oblíbený dárek nejen pro rodinné příslušníky, ale také jako reklamní předmět. V čem ale spočívá jeho kouzlo? Na tuto otázku si posvítíme v našem článku.

Tipy pro tisk s tiskárnami Sawgrass Virtuoso

Jakub Dubec - 27. 6. 2018
Jak postupovat při práci se sublimačními tiskárnami Sawgrass Virtuoso a jak dosáhnout co nejlepších možných výsledků? Poradíme v následujícím článku.

Skutečné náklady na sublimační tisk

Jan Krupa - 27. 2. 2018
Když většina sublimátorů hodnotí náklady svých produktů, berou v potaz pouze to, kolik utratí za inkoust, papír, substrát a dopravu. Tento přístup však negativně ovlivňuje jejich podnikání, neboť do rovnice nezahrnují režii a pracovní sílu – a právě v tom spočívá většina skutečných výrobních nákladů.

97 % zákazníků doporučuje náš obchod

Výhody e-shopu:

  • Pěkné zboží
Ověřený zákazník, včera

Výhody e-shopu:

  • Rychlost
  • Cena
Ověřený zákazník, před 4 dny

Zkušenost jen ta nejlepší .Výborná komunikace a včasné dodací lhůty .

Ověřený zákazník, před 4 dny

Jsem s obchodem velmi spokojená.

Ověřený zákazník, před 6 dny

Proč nakupovat u nás

  • Nabízíme vám široký sortiment vyzkoušených produktů
  • Specializujeme se na reklamní agentury
  • Rozumíme problémům v tomto oboru
  • Všechny stroje máme opravdu skladem
  • Při potížích poskytujeme odbornou podporu
  • Postaráme se o servis i náhradní díly
  • Máme spoustu spotřebního materiálu za super ceny

Další informace

Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0